Lødingen Kirkelige Fellesråd

Velkommen til vår nye nettside!

Lødingen Sokn har pusset opp nettsiden. Vi håper du liker den.

Fra nå av blir det kun det viktigste på første siden. Andre sider må du navigere til på menyen. Du kan alltid komme tilbake til førstesiden ved å klikke på toppen der det står «Velkommen til kirken i Lødingen og Vestbygd. Du kan også klikke på det grønne området over navigeringsmenyen.

Sidene våre skal vises både på PC, nettbrett og mobil. Det kan likevel hende at du må vende mobilen for å vise bilder riktig.

I en overgangsperiode kunne du se den gamle siden ved å klikke på menyen. Det er det nå slutt på. Alle gamle sider kan du finne ved å bruke arkivet. Det finner du på hovedsiden, til høyre.

257 total views, 1 views today

Årsmeldingen

Det er lagt ut årsmeldingen. Du kan også finne den ved å gå inn på menyen over, under «innhold».

Du finner den her.

Lødingen kirkes venner

Hvis du vil støtte Lødingen Kirke er det opprettet konto for Lødingen Kirkes venner.

Det er 4750.53.82656

Vestbygd Kirkes venner

Ønsker du å støtte Vestbygd Kirke er det opprettet konto også for Vestbygd Kirkes venner.

Kontoen til Vestbygd Kirkes venner er 4618.30.08471