Alle helgens – søndag 4. november klokken 11

kirkepic
Alle helgens

Første kommende søndag er det Alle helgens søndag.

Vanligvis er det gudstjeneste i Vestbygd Kirke første søndagen i måned. Da vi skal avvikle årets Konfirmant Weekend i Vestbygd den andre helgen i november  (9. – 11 november) blir gudstjeneste i Vestbygd flyttet til denne søndagen. Det er første gang det har vært konfirmantweekend i Vestbygd siden Eiliv Lønningens tid, da Konfirmant Weekend i Vestbygd var fast tradisjon. Vi håper at folk i Vestbygd vil ta veldig godt imot våre konfirmanter, og at det enda en grunn til å besøke Vestbygd Kirke den 11. november. Da skal Alle helgens blir markert der.

Denne søndagen skal vi først markere Alle helgens i Lødingen Kirke. Dette er dagen menigheten minnes alle som har gått bort i det siste året, og vi tenner et lys for dem. Presten blir prost Marta Botne. Flere detaljer om denne gudstjenesten kommer i morgen.

75 total views, 2 views today