Lødingen Kirkelige Fellesråd

Planlegg i god tid!

Vi merker at vordende ektepar har mange spennende ønsker, og at mangfoldighet i disse bare øker. Dette er bare positivt. Det kommer vel av at vi bruker Internett.

Det er gode ressurser på Internett når dere skal planlegge deres bryllup. Én av dem er Bryllups Venner sin side (åpnes i nytt vindu). Bruk gjerne forslag som dere finner. Men…

Vær så snill og tenk på organisten! Det er ikke kjekt å få høre en musikkliste dere har bestemt dere for bare to eller tre uker før dagen. Organisten må ha god tid til å øve notene – og denne øvingen må ikke gå på bekostningen av andre gjøremål, eller fritiden.

Det skal veldig mye til for at vi sier «nei» til musikken dere ønsker dere. Noen grunnregler er vi allikevel nødt til å ha:

• Musikken må bestemmes tidlig i planleggingsfasen.
  • Hvis ikke organisten har notene (og i de fleste tilfeller han ikke har det, hvis musikkønskene avviker fra det som har vært et standard bryllupsrepertoar i mange år) må han eller hun enten skaffe seg disse notene og sende regning til dere, eller dere må skaffe dem for organisten. Notene vil i begge tilfeller tilhøre dere.

Fra nå av sier kantoren automatisk «nei» til musikklister som ikke er sendt før tre uker i forkant av seremonien.

Det går an å møte organisten etter dere først har møtt presten! Lykke til!

311 total views, 3 views today

Årsmeldingen

Det er lagt ut årsmeldingen. Du kan også finne den ved å gå inn på menyen over, under «innhold».

Du finner den her.

Lødingen kirkes venner

Hvis du vil støtte Lødingen Kirke er det opprettet konto for Lødingen Kirkes venner.

Det er 4750.53.82656

Vestbygd Kirkes venner

Ønsker du å støtte Vestbygd Kirke er det opprettet konto også for Vestbygd Kirkes venner.

Kontoen til Vestbygd Kirkes venner er 4618.30.08471