Lødingen Kirkelige Fellesråd
Get Adobe Flash player

Bryllup

Planlegg i god tid!

Vi merker at vordende ektepar har mange spennende ønsker, og at mangfoldighet i disse bare øker. Dette er bare positivt. Det kommer vel av at vi bruker Internett.

Det er gode ressurser på Internett når dere skal planlegge deres bryllup. Én av dem er Bryllups Venner sin side (åpnes i nytt vindu). Bruk gjerne forslag som dere finner. Men…

Vær så snill og tenk på organisten! Det er ikke kjekt å få høre en musikkliste dere har bestemt dere for bare to eller tre uker før dagen. Organisten må ha god tid til å øve notene – og denne øvingen må ikke gå på bekostningen av andre gjøremål, eller fritiden.

Det skal veldig mye til for at vi sier «nei» til musikken dere ønsker dere. Noen grunnregler er vi allikevel nødt til å ha:

  • Musikken må bestemmes tidlig i planleggingsfasen.
  • Hvis ikke organisten har notene (og i de fleste tilfeller han ikke har det, hvis musikkønskene avviker fra det som har vært et standard bryllupsrepertoar i mange år) må han eller hun enten skaffe seg disse notene og sende regning til dere, eller dere må skaffe dem for organisten. Notene vil i begge tilfeller tilhøre dere.

Fra nå av sier kantoren automatisk «nei» til musikklister som ikke er sendt før tre uker i forkant av seremonien.

Det går an å møte organisten etter dere først har møtt presten! Lykke til!

 

275 total views, 1 views today

Startsiden?

Du kan når som helst gå tilbake til hovedsiden (startsiden) ved å klikke hvor som helst på bildet av kirken som ligger over navigeringsmenyen.