Lødingen Kirkelige Fellesråd

Endringer til nettsiden

Fra høsten av skal konfirmantene våre kunne velge nettredaksjon som en frivillig oppgave under konfirmantåret. Christopher Briggs skal fortsatt være administrator, men tanken er at nettsiden vil bli mye bedre om vi lar de unge slipper til. Da kan de som måtte føle seg inspirert utfolde seg som de vil.

Vi tenker at nettsiden vil ikke bare bli bedre oppdatert, men mest sannsynlig vil den se mye bedre ut også. Administratoren vil kun ha en godkjenningsrolle. Det vil si at selv om de unge redaktørene kan gå hjem og lage til på egne PCer blir ikke det de har laget synlig for publikumet før det trekkes på en knapp av admin.

Vi har nå tilsatt diakon, og kommer tilbake til nettredaksjon så snart at konfirmantene er innskrevne.

53 total views, 2 views today

Årsmeldingen

Det er lagt ut årsmeldingen. Du kan også finne den ved å gå inn på menyen over, under «innhold».

Du finner den her.

Lødingen kirkes venner

Hvis du vil støtte Lødingen Kirke er det opprettet konto for Lødingen Kirkes venner.

Det er 4750.53.82656

Vestbygd Kirkes venner

Ønsker du å støtte Vestbygd Kirke er det opprettet konto også for Vestbygd Kirkes venner.

Kontoen til Vestbygd Kirkes venner er 4618.30.08471