Lødingen Kirkelige Fellesråd

Farvel Sigrid og Velkommen tilbake Gøran!

Gudstjenesten og menighetens årsmøte søndag 28. mai, klokken 11 Lødingen Kirke

Sigrid slutter i tjenesten. Vi håper mange kommer for å takke henne

Denne søndagen takker vi Sigrid Bøckman for hennes formidable innsats som prestevikar.  Nå går hun over til pensjonisttilværelsen.

Samtidig har menigheten gleden av å ønske Gøran Bremnes velkommen tilbake som prest. Vi håper at mange av dere vil komme til Lødingen Kirke og benytte anledningen til å takke Sigrid og hilse på Gøran. I denne anledningen kommer også prosten fra Narvik, Marta Botna.

Etter møtet blir det menighetens årsmøte. For ALLE som er opptatt av kirken i Lødingen anbefaler vi at dere møter opp for å høre de sakene som angår den. Det er mange utfordringer vi står over. Dette møtet er din anledning for å bli orientert og gjøre di mening kjent.

1,072 total views, 3 views today

Årsmeldingen

Det er lagt ut årsmeldingen. Du kan også finne den ved å gå inn på menyen over, under «innhold».

Du finner den her.

Lødingen kirkes venner

Hvis du vil støtte Lødingen Kirke er det opprettet konto for Lødingen Kirkes venner.

Det er 4750.53.82656

Vestbygd Kirkes venner

Ønsker du å støtte Vestbygd Kirke er det opprettet konto også for Vestbygd Kirkes venner.

Kontoen til Vestbygd Kirkes venner er 4618.30.08471