Lødingen Kirkelige Fellesråd
Arkiv

Alle menigheter i Nordland har fått til høring et forslag til ny gudstjenesteordning som gjelder fra 1. januar. Vi er så bedt om å komme med vårt eget innspil til dette.

Viktig sak

Dette er en meget viktig sak for Lødingen og Vestbygd.

Det som nå er ut til høring vil kunne bety store endringer til gudstjenestelivet. Hvis du er opptatt av dette har du anledning til å komme på et ekstraordinært menighetsmøte, som skjer etter gudstjenesten søndag 9. september.

Gudstjenesten den dagen er klokken 11 i Lødingen Kirke, og våre nye konfirmanter skal presenteres for menigheten. Etterpå tar vi møtet. Alle dokumenter som handler om denne saken er publisert her. Vi oppfordrer dere til å lese disse da denne saken vil bli å merkes.

På 11. september møtes menighetsrådet klokken 19, og etter dette skal rådet gi sin mening tilbake til biskopen.

96 total views, 2 views today