Lødingen Kirkelige Fellesråd

Ingen gudstjeneste i Lødingen Sokn

Ny gudstjenesteordning – utsatt møte 23. sep

Det er ingen gudstjeneste i Lødingen Sokn denne helgen.

Neste gudstjeneste er i Lødingen Kirke den 23. september, klokken 11. Etter denne holdes på nytt møtet om ny gudstjenesteforordning som ble utsatt søndag 9. september.

Motforslaget fra kantoren og Ellen, vår nye diakoniarbeider, ble vedtatt med endringer. Vi søker biskopen om å selv ta ansvaret for kirkelige handlinger for inntil seks søndager det ikke er prest. Menighetsrådet har bestemt at to av disse skal være i Vestbygd.

Et formelt brev er nå sendt til vår biskop. Gudstjenesteforslag kan du se her. Vennligst noter at dette KUN er et forslag inntil biskopen har gitt oss et svar ja eller nei.

26 total views, 7 views today

Årsmeldingen

Det er lagt ut årsmeldingen. Du kan også finne den ved å gå inn på menyen over, under «innhold».

Du finner den her.

Lødingen kirkes venner

Hvis du vil støtte Lødingen Kirke er det opprettet konto for Lødingen Kirkes venner.

Det er 4750.53.82656

Vestbygd Kirkes venner

Ønsker du å støtte Vestbygd Kirke er det opprettet konto også for Vestbygd Kirkes venner.

Kontoen til Vestbygd Kirkes venner er 4618.30.08471