Velkommen til kirken i Lødingen og Vestbygd

Lødingen Kirke

kirkepic

Gudstjeneste 21. januar

Denne uken er det gudstjeneste i Lødingen Kirke. Temaet er «alle som tørster kommer til meg». Offeret går til egen trosopplæring. Gøran Bremnes forretter.

Det er kirkekaffe etterpå. Alle er velkomne.

283 total views, no views today

Vestbygd Kirke 7. jan 2018

Vestbygd Kirke

Så var det første gudstjeneste i 2018. Det skjer i Vestbygd Kirke, klokken 11:00. Offeret går til menighetens eget arbeid, og det er mulig å bruke Vipps. I dag skal vi også dele ut boka til 2-åringene. Etter gudstjenesten er det kirkekaffe i stua.

20 total views, no views today

Vi spiller jula inn

Lødingenkonsert

Kom og vær med på den tradisjonelle konserten i Lødingen Kirke

Denne søndagen er den tradisjonelle julekonserten i Lødingen Kirke. Arrangementet er av mange så nært knyttet opp til Lødingen Blandet Kor at vi har endret litt på navnet. Kanskje blandakoret kommer tilbake senere,  og tar tilbake «sin» konsert. I år har Lødingen Blandakor tatt en pause, og etter erfaringene vi gjorde siste gang dette skjedde kaller vi det for «Vi spiller jula inn» for dette året.

Lødingen Musikkforeningen medvirker, og det er rikelig med julesanger som vanlig. Vi ønsker dere GOD JUL og velkommen til Lødingen Kirke denne søndagen!

65 total views, no views today

Vi spiller jula inn

Lødingen Blandet Kor har tatt en pause. Derfor har årets julearrangement et litt annerledes navn – men mye er det samme. Og i Vestbygd har et nytt kor oppstått. Velkommen til «Vi spiller jula inn»

vi spiller