Velkommen til kirken i Lødingen og Vestbygd

Kommende søndag

søndag 19. nov kl.11

Lødingen Kirke

Gudstjeneste med dåp og nattverd

Det er gudstjeneste i Lødingen Kirke. Vi har både dåp og nattverd.

Etter gudstjenesten er det kirkekaffe som vanlig. Alle er hjertelig velkommen. Presten er Gøran Bremnes.

7 total views, no views today

Alle helgens i Lødingen Kirke

kl.11 søndag 12. november

A Cross of Candle Light
Forrige søndagen var det Alle Helgens. Dette markerte vi i Vestbygd Kirke med lystenning for de døde.

Denne søndagen gjentar vi samme programmet i Lødingen Kirke. Vi skal lese opp navnene på dem som har gått bort i menigheten det siste året. Så lyser vi et lys for hver.

Vi har også ett barn som bæres frem til dåp.

Etter gudstjenesten er det som vanlig kirkekaffe i skipet.

Velkommen til kirken i Lødingen!

47 total views, no views today

Alle helgens 2017: Vestbygd Kirke

A Cross of Candle Light

søndag 5. november kl.11

Det er den søndagen igjen. Den tida vi minnes dem som har gått bort. Denne søndagen er Alle helgens.

Prost Marte Botne leder gudstjenesten. Vi leser opp navnene på de døde, og tenner lys. Som vanlig er det kirkekaffe i stua etterpå. Vi håper mange tar turen til kirka denne søndagen.

Velkommen til Vestbygd Kirke!

640 total views, no views today

Bots og bededag – søndag 29. oktober

Lødingen Kirke

Gudstjeneste er i Lødingen Kirke denne uken

Denne søndagen er det gudstjeneste i Lødingen Kirke, klokken 11. Jan Egil Ingebretsen forretter. Det er både dåp og nattverd. Som vanlig har vi kirkekaffe i kirkeskipet etter gudstjenesten. Hjertelig velkommen til Lødingen Kirke!

Husk klokka! Klokka stilles tilbake én time natt til søndag!

61 total views, no views today

Høsttakkefest og bok til 4-åringer

klokken 11, søndag 15. oktober

Gudstjeneste er i Lødingen Kirke denne søndagen

søndag 15. oktober

klokken 11

Denne søndagen skal vi ha besøk av Jan Egil Ingebretsen. Han skal forrette til familiegudstjenesten. Vi bruker den gamle ordningen.

I dag blir det nemlig flere barn i Lødingen Kirke. Vi skal dele ut boka til 4-åringene. Så er det også høsttakkefest. Kom gjerne med frukt eller grønnsaker, og vi skal lage et fint takkebord i skipet.

Som vanlig er det kirkekaffe etter gudstjenesten. Velkommen til Lødingen Kirke!

84 total views, 1 views today