Lødingen Kirkelige Fellesråd

Kl:11 Gudstjeneste søndag 18. februar

kirkepic

Gudstjeneste 18. februar

Det er igjen gudstjeneste i Lødingen Kirke. Konfirmantene våre avslutter konfirmanthelgen ved å delta. Gøran Bremnes forretter.

Det er vanlig høymesse uten nattverd. Offeret går til Kristent interkulturelt arbeid.

Etter gudstjenesten har vi kirkekaffe i skipet som vanlig. En stor takk til dem som stille opp hver gang og gjør dette mulig for oss!

Vi håper at, om du er i Lødingen denne helgen, du finner tid til å besøke oss i kirken. Velkommen!

100 total views, 1 views today

Årsmeldingen

Det er lagt ut årsmeldingen. Du kan også finne den ved å gå inn på menyen over, under «innhold».

Du finner den her.

Lødingen kirkes venner

Hvis du vil støtte Lødingen Kirke er det opprettet konto for Lødingen Kirkes venner.

Det er 4750.53.82656

Vestbygd Kirkes venner

Ønsker du å støtte Vestbygd Kirke er det opprettet konto også for Vestbygd Kirkes venner.

Kontoen til Vestbygd Kirkes venner er 4618.30.08471