Lødingen Kirkelige Fellesråd

Kommende ting i kirkene våre

Lødingen Kirke

Det er gudstjeneste klokken 11:00 i Lødingen Kirke kommende søndag, 2. juli. Gøran Bremnes forretter. Det blir en helt enkel gudstjenesteliturgi uten nattverd. Etterpå er det kirkekaffe i skipet.

Vestbygd Kirke

Mandag 3. juli er det hyggetreff i Vestbygd Kirke klokken 18:00. Sigrid Bøckman holder andakt  og forteller fra sin tur til India og Burma. Det blir allsang fra salmeboka, og Vestbygd Sanggruppe spiller og synger. Etterpå samles vi i kirkestua til kaffe, mat og prat.

241 total views, 1 views today

Årsmeldingen

Det er lagt ut årsmeldingen. Du kan også finne den ved å gå inn på menyen over, under «innhold».

Du finner den her.

Lødingen kirkes venner

Hvis du vil støtte Lødingen Kirke er det opprettet konto for Lødingen Kirkes venner.

Det er 4750.53.82656

Vestbygd Kirkes venner

Ønsker du å støtte Vestbygd Kirke er det opprettet konto også for Vestbygd Kirkes venner.

Kontoen til Vestbygd Kirkes venner er 4618.30.08471