Lødingen Kirkelige Fellesråd
Startsiden?

Du kan når som helst gå tilbake til hovedsiden (startsiden) ved å klikke hvor som helst på bildet av kirken som ligger over navigeringsmenyen.

Konfirmasjoner fortsetter!

søndag 14. mai

Ja, og denne uken er det Lødingen Kirke som står for tur. Vi har to konfirmasjonsgudstjenester. Den første er klokken 11, og den andre klokken 13.

Konfirmantlistene er tidligere publisert på Lodingensia. Men i tilfellet du er usikker på hvilken konfirmasjon du skal komme trykkes de også her.

Klokken 11

Hilde Jensen
Jeanette Johannessen
Thea Kristensen
Cecilie Larsen
Emilie Myrland
Ida – Mari Ravn
Julian Johansen
Niklas Rølvåg
Robin Skovro

Klokken 13

Sara Bjerkan
Hanna Dooley
Rikke Eilertsen
Sara Nilsen
Isabell Pettersen
Martin Høybakk

Vi gratulerer alle disse ungdommene, og håper at de får en festlig og minnerik dag.

233 total views, 1 views today

Årsmeldingen

Det er lagt ut årsmeldingen. Du kan også finne den ved å gå inn på menyen over, under «innhold».

Du finner den her.

Lødingen kirkes venner

Hvis du vil støtte Lødingen Kirke er det opprettet konto for Lødingen Kirkes venner.

Det er 4750.53.82656

Vestbygd Kirkes venner

Ønsker du å støtte Vestbygd Kirke er det opprettet konto også for Vestbygd Kirkes venner.

Kontoen til Vestbygd Kirkes venner er 4618.30.08471