Lødingen Kirkelige Fellesråd

Konfirmasjonsgudstjeneste i Vestbygd Kirke

Konfirmasjon. Klokken 11:00. Søndag 7. mai 2017.

Når to eller tre er samlet der er jeg iblant dem

Denne søndagen har vi konfirmasjon i Vestbygd Kirke, klokken 11. Vi har tre konfirmanter!

Vi håper at mange vil ta turen til kirka for å støtte opp om dem. Snart er denne konfirmasjonstiden over, og de går inn i det vi håper blir et spennende liv. Samtidig – og selv om Han noen ganger virker fjern – er Gud alltid nær oss. Dette er ofte vanskelig for oss å oppfatte midt opp i hverdagsverdenen.

Derfor var det dette bildet ble valgt til dette innlegget, som viser den åndelige virkeligheten og den vi beveger oss i fra dag til dag. Vel møtt til Vestbygd Kirke denne søndagen!

Programmet finner du her. Ser du det ikke må du kontrollere utvidelsene til nettleseren din.

538 total views, 1 views today

Årsmeldingen

Det er lagt ut årsmeldingen. Du kan også finne den ved å gå inn på menyen over, under «innhold».

Du finner den her.

Lødingen kirkes venner

Hvis du vil støtte Lødingen Kirke er det opprettet konto for Lødingen Kirkes venner.

Det er 4750.53.82656

Vestbygd Kirkes venner

Ønsker du å støtte Vestbygd Kirke er det opprettet konto også for Vestbygd Kirkes venner.

Kontoen til Vestbygd Kirkes venner er 4618.30.08471