Nettsiden fornyes

Lødingen Kirke endrer nå sin leverandør for denne nettsiden, og den løsningen som benyttes.

Nettsiden du nå besøker ble lansert i 2012. Kantoren hadde hovedansvar for å sette den opp. Nå er det kommet en automatisert tjeneste som integreres i kirken.no. Det betyr at disse sidene forsvinner. For ordens skyld presiseres det også at kantor Christopher Briggs ikke har noe «redaksjonelt ansvar». De ansatte og andre vil selv kunne legge ut materiell på de nye sidene.

Vår nåværende leverandør har varslet en oppgradering av sine system den 12. desember. I verste fall kan det bety at disse sidene ikke vil bli tilgjengelig lenger allerede da – selv om de fleste oppdateringer som har skjedd tidligere har vært smertefri. Hvis dette skjer vil vi laste opp en midlertidig nettside på www.lødingen.kirken.no med juleprogrammet.

Uansett denne endringen vil ingenting forandre seg for deg som bruker nettsiden. Fortsatt skriver du enten www.lodingen.kirken.no eller www.lødingen.kirken.no. Du kan faktisk sløyfe «www», og bare skrive lodingen.kirken. no eller lødingen.kirken.no i adresselinjen.

37 total views, 3 views today