Lødingen Kikelige Fellesråd

Ny start – nytt skoleår, ny skole, og ny nettside!

Oppussing

Sommer i Lødingen

Det er gudstjeneste i Lødingen Kirke

Som du ser har vi forandret formatet til nettsiden. Alt er i forandring her på tettstedet, så vi synes vi også kunne pusse opp vår gamle nettside.

Vi kan ikke gjøre alt på en dag, men også vi har begynt å fornye oss. Det såkalte temaet (utseende) har du kanskje sett før. Det er, med noen små modifikasjoner, det denne siden brukte før 2013. Som da skal fargene skifter med kirkeåret. Nå er det grønt. Men i løpet av året blir det også hvitt og gull, lille eller rødt.

Den viktigste forandringen er at vi slutter med det «rullende» formatet, eller bloggform. Istedenfor blir gamle innlegg arkivert. Når du kommer til første siden blir det dermed bare den nyeste informasjonen du ser. Du vil kunne se eldre ting ved å bruke arkivet, som etterhvert vil finnes på menyen. I en overgangstid kan du også finne den gamle siden, og de eldre postene i det «rullende» formatet vi nå slutter med ved å klikke på «Tidligere innlegg». Dette vil etterhvert erstattes av arkivet.

Ønsker du større skrift? Klikk på «Tt»-knappen til høyre!

Kommende søndag, 6. august

Denne søndagen blir det gudstjeneste i Lødingen Kirke, klokken 11:00. Dag Sæter er prest og organist er Ellen Sæle Hansen. Offeret går til menighetens eget arbeid. Alle er hjertelig velkommen!

11 total views, 1 views today