Lødingen Kirkelige Fellesråd

Presentasjon av nye konfirmanter

Denne søndag er det gudstjeneste i Lødingen Kirke kl.11.

Nye konfirmanter skal presenteres for menigheten. Det er vikarprest. Offeret går til vårt eget arbeid i menigheten.

Det er kirkekaffe etter gudstjenesten, og et svært viktig møte for alle som er opptatt av gudstjenesten. Det skal behandles et forslag i menighetsrådet tirsdag 11. september som helt konkret betyr at seks gudstjenester kuttes.

Det er mulig å komme med ditt innspill.

Vi oppfordrer alle som er opptatt av dette å møte opp på gudstjeneste denne helgen. Bakgrunn til dette forslaget ligger i det vi har tidligere postet her.

18 total views, 1 views today

Årsmeldingen

Det er lagt ut årsmeldingen. Du kan også finne den ved å gå inn på menyen over, under «innhold».

Du finner den her.

Lødingen kirkes venner

Hvis du vil støtte Lødingen Kirke er det opprettet konto for Lødingen Kirkes venner.

Det er 4750.53.82656

Vestbygd Kirkes venner

Ønsker du å støtte Vestbygd Kirke er det opprettet konto også for Vestbygd Kirkes venner.

Kontoen til Vestbygd Kirkes venner er 4618.30.08471