Samefolkets dag – Vestbygd Kirke

Samisk flagg

Klokken 11 – søn 5. februar

Det er igjen gudstjeneste i Vestbygd. Vi ønsker dere alle velkomne til markering av samefolkets dag. Jan Eirik Flakstad er predikant, og preketeksten er Mark 2, v 1-12. Teksten handler om at Jesus gjør langt mer enn å helbrede den kroppslige skrøpeligheten; Han gjør og oss rene i vårt indre liv.

Som vanlig er det kirkekaffe etter gudstjenesten i kirkestua. Hvis kirken er viktig for deg, håper vi at du også vil bruke den når det er gudstjeneste. Så vi håper og oppfordrer deg som bor i Vestbygd til å møte oss i Vestbygd Kirke denne søndagen.

Vel møtt!

363 total views, 4 views today

Årsmeldingen

Det er lagt ut årsmeldingen. Du kan også finne den ved å gå inn på menyen over, under «innhold».

Du finner den her.

Lødingen kirkes venner

Hvis du vil støtte Lødingen Kirke er det opprettet konto for Lødingen Kirkes venner.

Det er 4750.53.82656

Vestbygd Kirkes venner

Ønsker du å støtte Vestbygd Kirke er det opprettet konto også for Vestbygd Kirkes venner.

Kontoen til Vestbygd Kirkes venner er 4618.30.08471