Lødingen Kikelige Fellesråd

Velkommen til Lødingen Sokn

Oppstandelse

Oppstandelsen

Vi jobber med å gjøre nettsiden mer oversiktlig. Derfor må vi rydde litt i menyen over. Nå brukes det undermenyene, slik at man kan få mer på menyen uten at det blir for mange lenker på hovedmenyen.

Dersom du ikke skjønte det da du klikket på hovedmenyen, kom du til denne siden. Her får du lenkene til det du egentlig skulle:

Konfirmantene sin side åpner i et nytt vindu, og du må logge inn til denne siden.

Vår nettside er ikke som andre nettsider. Vi bruker fargetemaer som svarer til kirkeåret.

Grønn er fargen til det ordinære. En typisk dag i kirkeåret når det ikke er fest eller botstiden. Ved fest bruker vi hvit/gull- farge, og når det er Advent eller Fastetiden bruker vi lille farge.

Rødt brukes for å markere Den Hellige Ånd i pinse, og også når kirken markerer en martyr.

592 total views, 1 views today